Ingredienser

1 paket halloumi
1 msk olja
2 dl bulgur
1 st grönsaksbuljongtärning(ar)
11 st soltorkade tomater i olja, samt 3 msk av lagen
3 dl kikärtor, kokta, (eller borlottibönor)
1 dl bladpersilja, hackad (fryst)
3 msk fryst basilika
1 st vitlöksklyfta, pressad
0,5 msk vinäger
peppar

Gör så här
1. Koka bulgur med buljongtärning enligt anvisningar på förpackningen.

2. Skär tomaterna i små bitar och hacka persiljan. Skär basilikan i mindre bitar. Låt bulgur svalna och tillsätt kokta kikärter. Blanda ner resten av ingredienserna i en stor skål.

3. Stek halloumi i några droppar olivolja. Använd gärna fettspray.

Näringsvärde per portion:
Energi: 420 kcal
Kolhydrater: 35 g
Protein: 23 g
Fett: 19 g

<--TillbakaIngredienser

1 paket halloumi
1 msk olja
2 dl bulgur
1 st grönsaksbuljongtärning(ar)
11 st soltorkade tomater i olja, samt 3 msk av lagen
3 dl kikärtor, kokta, (eller borlottibönor)
1 dl bladpersilja, hackad (fryst)
3 msk fryst basilika
1 st vitlöksklyfta, pressad
0,5 msk vinäger
peppar

Gör så här
1. Koka bulgur med buljongtärning enligt anvisningar på förpackningen.

2. Skär tomaterna i små bitar och hacka persiljan. Skär basilikan i mindre bitar. Låt bulgur svalna och tillsätt kokta kikärter. Blanda ner resten av ingredienserna i en stor skål.

3. Stek halloumi i några droppar olivolja. Använd gärna fettspray.

Näringsvärde per portion:
Energi: 420 kcal
Kolhydrater: 35 g
Protein: 23 g
Fett: 19 g

<--Tillbaka